Välkommen till Bogruppen Öppenvårdsmottagning


På Bogruppen samarbetar en grupp ­behandlare bestående av leg psykologer och psykoterapeuter. Vi välkomnar individer, par och familjer men också organisationer och arbetsgrupper i behov av stöd kopplade till mående och psykisk hälsa.

Till oss kan man komma av olika anledningar. T ex att man känner sig nedstämd, har ångest, har funderingar över din alkoholkonsumtion, eller helt enkelt inte känner sig tillfreds med tillvaron. Det kan vara kopplat till konkreta livsomständigheter, exempelvis relationer eller en arbetssituation som upplevs som otillfredsställande. Ibland vet man inte själv riktigt ­anledningen till varför man mår dåligt och ibland kanske oron är någon ­annans. Man kan även komma som anhörig.

Vi har bred kompetens inom områdena psykisk hälsa, ­neuropsykiatri och riskbruk/missbruk. Vi är utbildade i ­flera perspektiv och använder oss bland annat av KBT (kognitiv beteendeterapi), PDT (psykodynamisk terapi), EMDR (trauma­behandling), och MI (motiverande samtal) beroende på hur din situation och dina önskemål ser ut.

Vi utgår från Sickla, men vi verkar inom hela Bogruppen som finns i flera andra städer såsom Uppsala, Norrköping, Västerås och Åre.

 

Kontakta oss gärna för mer information:
Markus Erenius/ Marknad- och Placeringsansvarig
markus.erenius@bogruppen.se
010-17 55 701

Psykoterapi / samtalsbehandling

Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss.

  Förnamn

  Efternamn

  Email

  Telefon


  Övrigt


  Hur hittade du till Bogruppen: internet, annons, annat?