Bogruppen Åre


Bogruppen Åre erbjuder stödboende för personer i åldern 21–65 år med psykisk ohälsa, missbruksproblematik samt kriminalitet. Bogruppen har lång erfarenhet av samsjuklighet och trauma. Vi erbjuder även boendestöd i eget ordnat boende.

Åre med omnejd erbjuder en fantastisk miljö med många möjligheter till aktiviteter vilka vi vill ta vara på. En placering i Åre kan vara aktuell när det finns behov av att bryta den miljö man befinner sig i, hitta motivation till fortsatt insats, inledningsvis vid en ny placering inom Bogruppen, eller som en del i en vårdkejda. Bogruppen Åre har ett stort lokalt kontaktnät för sysselsättning och aktiviteter för att tiden här ska bli så givande som möjligt under och efter placering. Det finns även möjlighet att göra fördjupade bedömningar och utredningar via vår kliniska personal i öppenvården.

Vi som arbetar i Åre är socionomer med vidareutbildning inom familjebehandling (steg 1) psykodrama och EASEL, psykologassistent samt behandlare med stor erfarenhet och kunskap om målgruppen.

Kontakta oss gärna för mer information:
Markus Erenius/ Marknad- och Placeringsansvarig
markus.erenius@bogruppen.se
010-17 55 701